1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

PDFAfdrukkenE-mail

Disclaimer

Informatie over de inhoud van deze website: Voor alle duidelijkheid wijst Mondhygine I.C.A. Vijverberg-Gardien, ten aanzien van de website www.Mondhygine I.C.A. Vijverberg-Gardien.nl, u op het volgende: De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Mondhygine I.C.A. Vijverberg-Gardien. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Mondhygine I.C.A. Vijverberg-Gardien. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

De op deze website getoonde informatie wordt door Mondhygine I.C.A. Vijverberg-Gardien met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Mondhygine I.C.A. Vijverberg-Gardien behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Aangesloten bij


nvm-mondhygienisten-logo
KRM_logo_medium