1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Klachtenregeling

Een behandelend mondhyginist zal al het mogelijke doen de patint zorg te bieden die hij/zij nodig heeft. Indien de verleende zorg onverhoopt van mindere kwaliteit is dan gewenst, dan kunt u als patint een klacht indienen. Alle vrijgevestigde mondhyginisten - die lid zijn van de NVM - zijn automatisch aangesloten bij de Landelijke Klachtencommissie Paramedici Eerste Lijn, die klachten in behandeling neemt en beoordeelt.

Aanvullende informatie over klachtenprocedures kunt u verkrijgen via het secretariaat Klachtencommissie Paramedici Eerstelijn:

Adres:
Nederlands Paramedisch Instituut
Postbus 1161
3800 BD Amersfoort

Telefoon:
033- 4216189


Wie ben ik?

Mijn naam is Ivonne Vijverberg- Gardien. In 1992 heb ik in Amsterdam de HBO opleiding voor mondhygine gevolgd. Direct na het succesvol afronden van deze opleiding ben ik in een algemene praktijk en een orthodontie praktijk gaan werken. Met 18 jaar ervaring ben ik in oktober 2009 met veel plezier een eigen praktijk gestart.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhyginisten, en de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie. Ook ben ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Mondhyginisten. 

Graag heet ik u welkom in mijn praktijk!


Openingstijden

De praktijk is op dinsdag en donderdag geopend voor behandelingen.


Uw afspraak

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met mij opnemen. Ik ben te bereiken op telefoonnummer 0174-528092. In het geval ik de telefoon niet kan opnemen dan kunt u het antwoordapparaat inspreken. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Herinnering per e-mail
Als extra service stuur ik u per e-mail een herinnering een week van te voren, u bent zelf verantwoordelijk voor het nakomen van de afspraak aangezien door technische problemen het kan voorkomen dat de mail u niet bereikt.

Afspraak afzeggen
Kunt u een afspraak niet nakomen, dan dient u deze minimaal 24 uur van te voren af te zeggen per telefoon, niet per e-mail. Doet u dit niet, dan ben ik genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.


De route naar de praktijk

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.


Aangesloten bij


nvm-mondhygienisten-logo
KRM_logo_medium

DSC_0012

DSC_0002

DSC_0023

DSC_0032

DSC_0077

DSC_0062

IMG_7675