1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>

Aangenaam, uw mondhyginiste!

pres1


Mondhyginepraktijk I.C.A Vijverberg - Gardien is het adres voor uw mondhygine!

Mijn naam is Ivonne Vijverberg- Gardien. In 1992 heb ik in Amsterdam de HBO opleiding voor mondhygine gevolgd. Met 18 jaar praktijkervaring ben ik in oktober 2009 met veel plezier een eigen praktijk gestart. De praktijk is recentelijk helemaal verbouwd en gemoderniseerd!

Een gezond en stralend gebit

pres2


Een gezond en stralend gebit is uw eigen keuze!

Een stralende lach. Niet voor iedereen weggelegd. Of toch wel? Er is geen metamorfose compleet of er wordt naar de tanden gekeken. Met een goede mondverzorging en regelmatig bezoek aan mondhyginiste houd je een heel leven lang een goed, gezond en stralend gebit!

Kwaliteit

pres3


Kwaliteit!

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhyginisten, en de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie. Ook ben ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Mondhyginisten.

Duidelijke afspraken

pres4


Betrouwbaar, eerlijk, vakkundig & resulaat!

Daar sta ik voor! Om dat te bereiken worden er met u duidelijke afspraken gemaakt over de behandeling en krijgt u een uitvoerige voorlichting.

De praktijk

pres5


Klantvriendelijke praktijk


Mijn moderne praktijk is gelegen in De Lier in het Westland. Uiteraard is de praktijk voorzien van alle noodzakelijke apparatuur. Er is veel aandacht besteed aan de inrichting en heerst er een huiselijke sfeer. U kunt er voor de deur parkeren. U zult zich onmiddelijk op uw gemak voelen. Graag heet ik u welkom in mijn praktijk!

 • Aangenaam, uw mondhyginiste!

  Aangenaam, uw mondhyginiste!

 • Een gezond en stralend gebit

  Een gezond en stralend gebit

 • Kwaliteit

  Kwaliteit

 • Duidelijke afspraken

  Duidelijke afspraken

 • De praktijk

  De praktijk

Previous
Volgende